Adsl: Abonnement Tv En Internet Vergelijken

Totaal abonnementen zijn pakketten die uit de combinatie van Internet, smartphone en digitale Televisie bestaan. De zogenaamde alles-in-1 of 3 in 1 pakketten. Meestal zijn deze combinatie pakketten goedkoper dan dat u overal losse abonnementen voor neemt. Met een 2 in 1 of 3 in 1 contract kan u dus aanzienlijk in de kosten geld besparen. Internet + TV + Telefonie vergelijken en overstappen doet u terstond op onze website.

De plussen van alles-in-1

In principe heeft het nemen van een alles-in-1 pakket twee voordelen.

Als eerste is het pakket regelmatig de betere keus aangezien een aantal telecomaanbieders alle drie de contracten aanbieden. In plaats van dat je één dienst afneemt, hebben de providers natuurlijk liever dat je alle drie de contracten van ze afneemt. Daarom zijn ze bereid korting te geven op alles-in-1 pakketten.

Ten tweede valt de service bij een alles-in-1 abonnement onder één aanbieder. Dit is gemakkelijker met contact opnemen wanneer er problemen zijn. Zo hoef je niet partij A te bellen voor problemen met vaste telefonie en partij B voor problemen met het internet.

In bepaalde gevallen wordt er gebruik gemaakt van een satellietschotel of een digitale antenne (Digitenne). Bij het bestellen van een pakket is het mogelijk om een HD-abonnement af te sluiten. Dat betekent dat je de digitale beelden kunt bekijken met een HD-klasse (High Definition). Om hiervan te kunnen profiteren is een apparaat noodzakelijk dat geschikt is voor HD (HDTV) en een HD-receiver. Hierover kunnen de verschillende providers je informeren.

Wanneer je kiest voor telefonie en internet is het in het algemeen goed mogelijk om gebruik te maken van een aantal speciale mogelijkheden. Denk daarbij onder meer aan het aanschaffen van een maandcontract in plaats van een jaarcontract. Je verdient dan iets minder korting op de kosten, maar daar staat wel tegenover dat je de abonnementen sommige maanden uit kunt proberen en het abonnement zorgeloos iedere maand kunt opzeggen.

Is ADSL op jouw adres beschikbaar? Doe nu de gratis postcodecheck: