Adsl: Alles In 1 Pakketten Vergelijken

Immers is het internet contract niet het enige contract dat je zal hebben. Je hebt hoogstin de regel ook nog wel een TV abonnement. Al jaren bieden de verscheidene verzekeringsmaatschappijen mooie alles-in-één-pakketten aan. Dankzij deze pakketten is het tevens een mogelijkheid om verhoudingsgewijs gezien een goedkoop internet contract af te sluiten. Ook hierbij geldt dat het aan te raden is om de verscheidene alles-in-één-pakketten van de verschillende aanbieders goed te vergelijken. Elk pakket heeft bepaalde opties en een daarbij behorend prijskaartje. Ga voor het pakket met de betere prijs-kwaliteitsverhouding.

Wat zit er in een alles in één pakket?

De inhoud van de alles in 1 pakketten verschilt sterk per provider. Zo levert de ene aanbieder wellicht wel een groter tv-zender pakket, of een een te veel zenderpakket. Bij alle internet providers zit in een alles in 1 abonnement standaard:

  • Internet
  • Televisie
  • Bellen

Alleen KPN steekt haar alles in één pakketten in een zonder meer ander jasje, met meer vrijheid. Zo hoef je met KPN Hussel puur algemeen internet aan te schaffen bij een alles in een pakket, de nieuwe 2 abonnement mogelijkheden vul je helemaal zelf naar wens in. Daarbij heb je de keuze uit een aantal gelegenheden en kun je bijvoorbeeld kiezen in plaats van vaste telefonie mobiel bellen samen bij KPN, of aan gaat voor ‘entertainment gelegenheden die je graag bepaalt of beluisterd, zoals Spotify of Film1.

Internet en TV abonnementen zijn niet meer weg te denken uit de woonkamer van Nederlandse huishoudens. Veel TV-kijkers combineren een TV en internet pakket om te geld besparen op de maandelijkse kosten. Een van de pluspunten om beide diensten in een pakket af te nemen is dat u een stuk interessanter uit bent dan wanneer u de 2 diensten apart afneemt. Daarnaast belt u over het algemeen veel met uw mobiele telefoon en heeft u geen vaste lijn nodig.

Een ander bijkomend voordeel is dat de diensten bij interactieve TV erg uitgebreid zijn geworden. U krijgt dus veel meer TV-genot voor uw geld. Denk hierbij aan Programma Gemist, Begin Gemist, TV kijken op uw tablet, veel zenders in HD-kwaliteit en vanzelfsprekend de keuze om een programma te pauzeren of juist op te nemen.

Wanneer je kiest voor telefonie en internet is het in het algemeen goed mogelijk om gebruik te maken van een aantal aanvullende mogelijkheden. Denk daarbij misschien wel aan het kopen van een maandcontract in plaats van een jaarcontract. Je ontvangt dan iets minder korting op de kosten, maar daar staat wel tegenover dat je de diensten sommige maanden uit kunt proberen en het contract zorgeloos iedere maand kunt opzeggen.

Is ADSL op jouw adres beschikbaar? Doe nu de gratis postcodecheck: