Adsl: Internet En Tv Vergelijken

Totaal abonnementen zijn pakketten die uit de combinatie van Internet, toestel en digitale Televisie bestaan. De zogenaamde alles-in-1 of 3 in 1 pakketten. In de regel zijn deze combinatie pakketten voordeliger dan dat u overal losse abonnementen voor neemt. Met een twee in 1 of 3 in 1 abonnement kan u dus aanzienlijk in de onkosten uitsparen. Internet + TV + Telefonie vergelijken en overstappen doet u onmiddellijk op deze website.

Wat is alles in 1?

Via onze vergelijker kun je de pakketten van T-mobile, KPN, Ziggo, Budget, Tele2, Online, Caiway, XS4ALL, Oxxio, en Youfone op prijs, snelheid en hoogste score vergelijken. De abonnementen bieden ze via ADSL, kabel en glasvezel aan. Je kunt de aansluiting waarover jij thuis beschikt onder het punt verbinding aan- of uitvinken. Let wel op dat niet bijna iedere provider ook aanbieder is, maar de contracten aanbiedt via het netwerk van KPN.

Als u gebruik maakt van onze gratis internet en mobiel bellen vergelijker dan kunt u deze op enkele wijzen eenvoudig en simpel gebruiken. En dan bedoelen we: u kunt er heel wat wensen in kwijt, zodat de telecom en internet vergelijker alleen de bellen en internet contracten laat zien die voor u van toepassing zijn. Wat kunt u onder meer filteren:

 • De door u interessante internetsnelheid
 • De contractduur
 • Hoe het duurt voor de monteur het installeert
 • Op eenmalige kosten
 • Of u eventueel korting op een mobiel abonnement krijgt als u deze afneemt bij dezelfde aanbieder

  Internet en Bellen in één abonnement heeft een aantal voordelen. Het grootste voordeel van een internetaansluiting met vaste telefonie is dat je geld kan besparen, omdat alle diensten bij één aanbieder zijn ondergebracht.

  Er zijn allerhande  internetaanbieders beschikbaar met een enkelvoudig abonnement waarin beiden abonnementen samenkomen. De kosten van een internetcontract inclusief telefonie is in ontzettend veel gevallen goedkoper, natuurlijk in combinatie met een abonnement voor nieuwe klanten.

  Maak gebruik van de postcodecheck op deze pagina om een goed beeld te krijgen van alle snelheden en tarieven. Rekening houdend met jouw adresgegevens is het mogelijk om objectief alle internet en telefonie abonnementen te vergelijken.

  Is ADSL op jouw adres beschikbaar? Doe nu de gratis postcodecheck: