Adsl: Internet Telefonie Vergelijken

Binnen een alles in 1 pakket is er behoorlijk wat variatie mogelijk, zeker met het oog op TV kijken. Kies onder andere voor digitale tv of uitzending gemist, om ervoor te zorgen dat je televisieprogramma’s kunt kijken in het geval dat het je uitkomt. Wil je geen bellen in het pakket, neem dan een contract met internet en tv.

Een alles in een abonnement met cadeau (zoals een tablet of een kosteloze recorder) is over het algemeen mogelijk. Het gebrek is dat bij een storing je mogelijk geen gebruik meer kunt maken van de 3 allerhande onderdelen. Vergelijk de prijs van de allerlei pakketten door gebruik te maken van onze postcode checker. Met een check op jouw locatie kan je de contracten van alles in één bekijken en vergelijken en niet moeilijk naast elkaar zetten.

Wat zit er in een alles in één pakket?

De inhoud van de alles in één pakketten verschilt sterk per provider. Zo levert de ene aanbieder bijvoorbeeld een groter tv-zender pakket, of een een te hoog zenderpakket. Bij alle internet internetproviders zit in een alles in één abonnement standaard:

  • Internet
  • Televisie
  • Bellen

Alleen KPN steekt haar alles in een pakketten in een absoluut ander jasje, met meer vrijheid. Zo hoef je met KPN Hussel uitsluitend gebruikelijk internet aan te schaffen in een alles in 1 pakket, de andere 2 abonnement zaken vul je helemaal zelf naar wens in. Daarbij heb je de keuzemogelijkheid uit een aantal mogelijkheden en kun je onder andere kiezen in plaats van vaste telefonie mobiel bellen samen bij KPN, of aan gaat voor ‘entertainment zaken die je graag bepaalt of beluisterd, zoals Spotify of Film1.

Een groot gewin van internet en TV in één pakket is dat je voordeliger uit bent dan op welk moment je 2 aparte diensten afneemt. En je mogelijkheden zijn groter. Zo kun je met internet en TV ook profiteren van interactieve TV. Online TV kijken, bijvoorbeeld op je tablet. Maar ook je favoriete programma’s terugkijken wanneer jij dat wil, zenders in HD-klasse en de keuze om programma’s te pauzeren. Bij het vergelijken van internet en TV vind je verschillen tussen downloadsnelheden, het aantal zenders en allicht prijzen. De pakketten zijn afgestemd op de kenmerkende behoeften van bepaalde gebruikers zodat er immer wel een pakket tussen zit wat bij je past. Kom erachter welke download snelheid je nodig hebt voor jouw behoeften.

Bij het aanschaffen van een bellen en internet abonnement zijn de kosten voor een groot deel afhankelijk van je wensen. Hoeveel minuten bel je per maand? Wat is de snelheid waarmee je graag wilt surfen en wil je een contract dat per maand opzegbaar is? Dit zijn een aantal voorbeeldvragen die aangeven welk abonnement je het best passende kan afsluiten. Wil je puur televisie in je abonnement zonder bellen, bestel dan internet en tv. Met een alles in 1 krijg je alle contracten in je pakket.

Is ADSL op jouw adres beschikbaar? Doe nu de gratis postcodecheck: