Adsl: Overstappen Tv Internet

Op bovenstaande vraag kunnen we kort antwoord: ja, over het algemeen wel. Het kan meestal lonend zijn om een alles-in-één-pakket af te sluiten. Een provider is daar namelijk erg blij mee; hij kan zowel internet als telefonie en/of televisie aan je leveren. De verzekeringsmaatschappijen hebben hier zeker een groot belang bij en daardoor proberen ze je te overtuigen door middel van verstandige acties.

Wat zit er in een alles in één pakket?

De inhoud van de alles in één pakketten verschilt sterk per provider. Zo levert de ene aanbieder bijvoorbeeld een groter tv-zender pakket, of een een dubbel zenderpakket. Bij alle internet aanbieders zit in een alles in één pakket standaard:

  • Internet
  • Televisie
  • Bellen

Alleen KPN steekt haar alles in een pakketten in een geheel ander jasje, met meer vrijheid. Zo hoef je met KPN Hussel alleen algemeen internet aan te schaffen met een alles in één pakket, de andere 2 abonnement zaken vul je helemaal zelf naar wens in. Daarbij heb je de mogelijkheid uit een aantal mogelijkheden en kun je onder meer kiezen in plaats van vaste telefonie mobiel bellen samenvoegen bij KPN, of aan gaat voor ‘entertainment opties die je graag bekijkt of beluisterd, zoals Spotify of Film1.

Wanneer je in plaats van een alles in 1 kiest voor twee diensten in één pakket ben je in de regel stukken voordeliger uit dan beide diensten los van elkaar te abonneren. Naast in enkele stappen en stabiel internet kun je bovendien in een combinatie genieten van digitale televisie. Beide diensten kun je bij de meeste aanbieders in één abonnement vinden. De internetpakketten die worden gedekt in combinatie met televisie variëren in snelheid. De meeste mensen willen eenvoudig en goedkoop internetten. Het is daarom verstandig hier goed na te kijken alvorens je een internet en TV pakket gaat afsluiten.

Wanneer je kiest voor telefonie en internet is het doorgaans goed mogelijk om gebruik te maken van een aantal speciale mogelijkheden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het aanschaffen van een maandcontract in plaats van een jaarcontract. Je ontvangt dan iets minder korting op de kosten, maar daar staat wel tegenover dat je de abonnementen meer dan een maanden uit kunt proberen en het contract zorgeloos bijna iedere maand kunt opzeggen.

Is ADSL op jouw adres beschikbaar? Doe nu de gratis postcodecheck: