Glasvezel: Aanbieding Internet En Tv

Vaak blijkt dat alles in één-abonnementen in totaal voordeliger zijn dan drie losse abonnementen voor telefonie, televisie en internet. Kies voor gemak en regel al je internet, bel en televisie abonnementen bij 1 telecomprovider. Dit kan soms wel honderden euro’s besparen! Om het juiste alles-in-1 abonnement te vinden, kun je simpel vergelijken met de postcodechecker op deze pagina.

De digitale TV is meestal een compleet pakket met interactieve TV, HD TV en Video on Demand. Bel je langer dan gemiddeld? Kies dan ook voor bellen onbeperkt en je kunt onbeperkt blijven bellen! Vergelijk nu alle Alles-in-1 abonnementen! 

4-in-1 pakket met mobiele telefonie

Wanneer je nu kiest voor internet, bellen en tv kun je er wel wel een 4-in-1 pakket van maken. Want heb jij al een mobiel keuze bij de provider waar je daarnaast je Alles-in-1 abonnement wilt kopen dan betekent dit veel voordeel voor jou. Er is nu ook combivoordeel. Met combivoordeel krijg je dubbel korting en zonder kosten diensten. Benieuwd wat de functionaliteit voor jou zijn? Ontdek dit dan simpel en simpel met onze handige combivoordeel vergelijker.

Als u gebruik maakt van onze gratis internet en vast bellen vergelijker dan kunt u deze op verschillende manieren easy gebruiken. En daarmee bedoelen we: u kunt er heel wat wensen in kwijt, zodat de internet en mobiel bellen vergelijker alleen de internet en vast bellen abonnementen laat zien die voor u van toepassing zijn. Waarmee kunt u onder meer filteren:

 • De door u gewenste internetsnelheid
 • Duur van het contract
 • Hoe het duurt voor de monteur het installeert
 • Administratiekosten
 • Combinatiekortingen

  Internet en Bellen in één pakket heeft een aantal voordelen. Het grootste voordeel van een internetaansluiting met vaste telefonie is dat je geld kan besparen, omdat alle contracten bij één provider zijn ondergebracht.

  Er zijn allerlei  aanbieders beschikbaar met een enkelvoudig contract waarin allebei contracten samenkomen. De kosten van een internetcontract inclusief telefonie is in de meeste gevallen goedkoper, zeker gecombineerd met een aanbod voor nieuwe klanten.

  Maak gebruik van de postcodecheck op deze pagina om een goed beeld te verkrijgen van alle snelheden en tarieven. Aan de hand van uw adresgegevens is het mogelijk om objectief alle internet en telefonie abonnementen te vergelijken.

  Is glasvezel op jouw adres beschikbaar? Doe nu de gratis postcodecheck: