Glasvezel: Aanbieding Tv En Internet

Op bovenstaande vraag kunnen we kort antwoord: ja, meestal wel. Het kan over het algemeen lonend zijn om een alles-in-één-pakket af te sluiten. Een provider is daar namelijk erg blij mee; hij kan zowel internet als telefonie en/of televisie aan je leveren. De aanbieders hebben hier natuurlijk een groot belang bij en hierdoor proberen ze je te overtuigen door middel van verstandige acties.

De voordelen van alles-in-1

In principe heeft het nemen van een alles-in-1 abonnement 2 voordelen.

Als eerste is het pakket regelmatig efficiënter aangezien de meeste telecomaanbieders alle drie de diensten aanbieden. In plaats van dat je één dienst afneemt, hebben de providers natuurlijk liever dat je alle drie de diensten van ze afneemt. Om die reden zijn ze bereid korting te geven op alles-in-1 pakketten.

Ten 2de valt de service in een alles-in-1 pakket onder één aanbieder. Dit is gemakkelijker met contact opnemen wanneer er problemen zijn. Zo hoef je niet partij A te bellen voor problemen met vaste telefonie en partij B voor problemen met het internet.

Vul je postcodegegevens in op deze pagina en vergelijk internet en TV pakketten van aanbieders die abonnementen aanbieden in je regio. Je krijgt een lijst te zien met alle abonnementen van aanbieders die je met elkaar kan vergelijken. In de regel zal het digitale TV-signaal worden aangeboden via IPTV. Het internetsignaal maakt gebruikt van dezelfde verbinding. De snelheid van het internetsignaal kan hierdoor afnemen, al zal dit in het algemeen niet merkbaar zijn. Het TV-aanbod via de kabel maakt gebruikt van de DVB-C techniek.

Internet bellen TV pakketten zijn meestal efficiënter dan op het moment dat je losse abonnementen kiest voor deze allerlei producten. Dit komt voornamelijk omdat je dan met 3 producten bij dezelfde internetprovider zit, hierdoor kan de internetprovider je een soort korting bieden, waardoor het totale abonnement de betere keus is dan uiteenlopende losse abonnementen bij uiteenlopende providers. Ernaast is het altijd interessant om alle internetproviders goed met elkaar te vergelijken. Er zijn namelijk behoorlijk wat verschillen tussen de internetaanbieders en de pakketten die er beschikbaar zijn. Uiteraard is er een groot verschil in snelheid van het internet bij de allerlei pakketten. Wanneer je de snelheden van het internet en de prijs ervan onderzoekt bij de allerhande aanbieders dan kom je erachter dat er zeer grote verschillen zijn. Tevens als je niet per definitie een pakket wilt voor internet bellen en tv dan kan je ernaast terecht in onze vergelijker. Er is ook ernaast te kiezen voor juist puur internet, bellen of tv pakkettent te vergelijken.

Is glasvezel op jouw adres beschikbaar? Doe nu de gratis postcodecheck: