Glasvezel: Alles In 1 Pakket Aanbieding

Totaal abonnementen zijn pakketten die uit de combinatie van Internet, smartphone en digitale Televisie bestaan. De zogenaamde alles-in-1 of 3 in 1 pakketten. Normaal gesproken zijn deze combinatie pakketten goedkoper dan dat u overal losse abonnementen voor neemt. Met een twee in 1 of 3 in 1 abonnement kan u dus aanzienlijk in de onkosten uitsparen. Internet + TV + Telefonie vergelijken en overstappen doet u aanstonds op hier.

Wat zit er in een alles in één pakket?

De inhoud van de alles in 1 pakketten verschilt sterk per provider. Zo levert de ene provider onder andere een groter tv-zender pakket, of een een te veel zenderpakket. Bij alle internet providers zit in een alles in 1 pakket standaard:

  • Internet
  • Televisie
  • Bellen

Alleen KPN steekt haar alles in één pakketten in een ongetwijfeld ander jasje, met meer vrijheid. Zo hoef je met KPN Hussel uitsluitend gangbaar internet aan te schaffen in een alles in 1 pakket, de nieuwe twee abonnement mogelijkheden vul je helemaal zelf naar wens in. Daarbij heb je de keuzemogelijkheid uit een aantal zaken en kun je bijvoorbeeld kiezen in plaats van vaste telefonie mobiel bellen bestellen bij KPN, of kiest voor ‘entertainment mogelijkheden die je graag laat zien of beluisterd, zoals Spotify of Film1.

Wie de meest geschikte aanbieder voor internet en bellen is blijft uiteindelijk met name een persoonlijk keuze. Daarbij gaat het met name om wat jij doorslaggevend vindt aan een internet, bellen en tv provider, zoals de inhoud van je pakket, de prijs, service en kwaliteit van de geleverde diensten. Je doet er dus goed aan al deze zaken mee te nemen in je afweging en op instap daarvan de voordeligste internet en tv aanbieder voor jou te kiezen.

Internet en vast bellen samenvoegen in één abonnement is slim. U bespaart namelijk gelijk veel geld als u allebei contracten bij één provider onderbrengt in plaats van de 2 diensten apart af te nemen bij diverse aanbieders.

Het grootste gedeelte van de Nederlandse consumenten maakt inmiddels gebruik van internet bellen. Bellen via internet is ook heel goedkoop en makkelijk. Als u 2 keer of vaker naar het buitenland telefoneert is digitaal bellen helemaal enkele hele goede keuze.

Is glasvezel op jouw adres beschikbaar? Doe nu de gratis postcodecheck: