Glasvezel: Internet En Tv

Helaas dekt niet vrijwel elke aanbieder 100% van Nederland. door middel van de Onze website controle van de postcode vind je uit welke provider aan te sluiten is in jouw buurt.

Aangezien het gebruik van telecomdiensten alleen maar blijft toenemen, is er tevens een stijgende lijn te zien in de verkoop van de zogenaamde Alles in 1 abonnementen. Middels een alles in 1 abonnement neem je in 1 keer internet, televisie en telefonie af. Doordat dit bij één en dezelfde telecomprovider gebeurt, brengt dit in de regel flinke kortingen met zich mee. Tevens kun je in de regel profiteren van leuke cadeaus!

Wat zit er in een alles in een pakket?

De inhoud van de alles in een pakketten verschilt sterk per provider. Zo levert de ene aanbieder onder andere een groter tv-zender pakket, of een een dubbel zenderpakket. Bij alle internet internetproviders zit in een alles in één abonnement standaard:

  • Internet
  • Televisie
  • Bellen

Alleen KPN steekt haar alles in één pakketten in een volstrekt ander jasje, met meer vrijheid. Zo hoef je met KPN Hussel enkel eenvoudig internet aan te schaffen met een alles in een pakket, de nieuwe 2 abonnement eigenschappen vul je helemaal zelf naar wens in. Daarbij heb je de keuze uit een aantal eigenschappen en kun je soms wel kiezen in plaats van vaste telefonie mobiel bellen samenvoegen bij KPN, of kiest voor ‘entertainment zaken die je graag bepaalt of beluisterd, zoals Spotify of Film1.

In bepaalde gevallen wordt er gebruik gemaakt van een satellietschotel of een digitale antenne (Digitenne). Bij het bestellen van een pakket is het een optie om een HD-contract af te sluiten. Dat houdt in dat je de digitale beelden kunt bekijken met een HD-kwaliteit (High Definition). Om hiervan te kunnen profiteren is een apparaat noodzakelijk dat geschikt is voor HD (HDTV) en een HD-receiver. Hierover kunnen de verscheidene aanbieders je informeren.

Het zonder beperkingen bellen wordt steeds meer aangeboden als onderdeel van het pakket. Met onbeperkt bellen kan je goedkoop telefoneren met je vaste telefoontoestel zonder dat je per minuut hoeft af te rekenen. Op het moment is de kwaliteit van het geluid bij het voeren van gesprekken via een internetaansluiting even goed als via de telefoonlijn.

Is glasvezel op jouw adres beschikbaar? Doe nu de gratis postcodecheck: