Glasvezel: Internet Telefoon

Aangezien het gebruik van telecomdiensten enkel maar blijft toenemen, is er daarnaast een stijgende lijn te zien in de verkoop van de zogenaamde Alles in een abonnementen. Middels een alles in een contract neem je in één keer internet, televisie en telefonie af. Doordat dit bij één en dezelfde aanbieder gebeurt, brengt dit in de meeste gevallen flinke kortingen met zich mee. Daarnaast kun je vaak genieten van leuke cadeaus!

Er bestaan een hoop alles in 1 contracten en dit maakt het niet gemakkelijker het goede abonnement te kiezen. Om dit te vergemakkelijken, heeft onze website een snelle alles in 1-vergelijker gemaakt met de belangrijkste filtermogelijkheden!

Wat zit er in een alles in 1 pakket?

De inhoud van de alles in een pakketten verschilt sterk per provider. Zo levert de ene aanbieder bijvoorbeeld een groter tv-zender pakket, of een een te veel zenderpakket. Bij alle internet aanbieders zit in een alles in een pakket standaard:

  • Internet
  • Televisie
  • Bellen

Alleen KPN steekt haar alles in een pakketten in een zonder twijfel ander jasje, met meer vrijheid. Zo hoef je met KPN Hussel uitsluitend gangbaar internet af te nemen bij een alles in een pakket, de nieuwe twee abonnement mogelijkheden vul je helemaal zelf naar wens in. Daarbij heb je de keus uit een aantal kansen en kun je wellicht wel kiezen in plaats van vaste telefonie mobiel bellen samenvoegen bij KPN, of afsluit voor ‘entertainment eigenschappen die je graag laat zien of beluisterd, zoals Spotify of Film1.

Wanneer je in plaats van een alles in 1 kiest voor twee diensten in 1 pakket ben je in de regel stukken voordeliger uit dan beide diensten los van elkaar te abonneren. Naast eenvoudig en stabiel internet kun je bovendien met een combinatie genieten van digitale televisie. Beide diensten kun je bij de meeste aanbieders in een abonnement afsluiten. De internetpakketten die worden aangeboden in combinatie met televisie variëren in snelheid. De meeste mensen willen efficiënt en goedkoop internetten. Het is daarom interessant hier goed na te kijken alvorens je een internet en TV pakket gaat vinden.

Bij het afsluiten van een telecom en internet keuze zijn de maandlasten voor een groot deel afhankelijk van je wensen. Hoeveel minuten bel je per maand? Wat is de snelheid waarmee je graag wilt op het internet te surfen en wil je een abonnement dat per maand opzegbaar is? Dit zijn een aantal voorbeeldvragen die aangeven welk abonnement je het beste kan afsluiten. Wil je enkel televisie in je pakket zonder bellen, bestel dan internet en tv. Met een alles in 1 krijg je alle contracten in je pakket.

Is glasvezel op jouw adres beschikbaar? Doe nu de gratis postcodecheck: