Glasvezel: Internet Vergelijk

Aangezien het gebruik van telecomdiensten alleen maar blijft toenemen, is er daarnaast een stijgende lijn te zien in de verkoop van de zogenaamde Alles in 1 abonnementen. Middels een alles in een abonnement neem je in één keer internet, televisie en telefonie af. Doordat dit bij één en dezelfde provider gebeurt, brengt dit meestal flinke kortingen met zich mee. Ook kun je over het algemeen genieten van leuke cadeaus!

Er bestaan een hoop alles in een abonnementen en dit maakt het juist moeilijker het betere contract te kiezen. Om dit te vergemakkelijken, heeft onze website een snelle alles in 1-vergelijker ontwikkeld met de meest belangrijke filtermogelijkheden!

Wat zit er in een alles in een pakket?

De inhoud van de alles in één pakketten verschilt sterk per provider. Zo levert de ene aanbieder onder meer een groter tv-zender pakket, of een een te veel zenderpakket. Bij alle internet internetaanbieders zit in een alles in één abonnement standaard:

  • Internet
  • Televisie
  • Bellen

Alleen KPN steekt haar alles in een pakketten in een beslist ander jasje, met meer vrijheid. Zo hoef je met KPN Hussel uitsluitend simpel internet aan te schaffen in een alles in 1 pakket, de andere 2 pakket zaken vul je helemaal zelf naar wens in. Daarbij heb je de optie uit een aantal gelegenheden en kun je bijvoorbeeld kiezen in plaats van vaste telefonie mobiel bellen bestellen bij KPN, of aan gaat voor ‘entertainment kansen die je graag bepaalt of beluisterd, zoals Spotify of Film1.

Met bellen en internet bekijken en vergelijken komen er waarschijnlijk wat vragen op je af. Zo wil je niet puur een uitstekende internetverbinding, maar ook een tv-pakket dat aansluit bij je wensen. Hoe pak je internet en tv vergelijken aan?

  1. Check allereerst de beschikbaarheid van internet en bellen op je locatie met de postcodecheck
  2. Bepaal welke snelheid van het internet je nodig hebt voor uw geval (met de filter in de vergelijker)
  3. Het meest geschikte internet en bellen-abonnement vind je bovenaan in de resultaten.

Met de opties in het menu kun je je specifieke behoeften aangeven. Wil je dergelijke tv-zenders in je pakket, dan kun je dat op hier aanvinken. Ernaast kun je doorsnee zekere tv-opties selecteren die je van betekenis vindt. We tonen je vervolgens alle internet, bellen en tv pakketten die matchen met jouw voorkeuren. Het goedkoopste internet en tv abonnement staat direct bovenaan.

Bij het aankopen van een internet en bellen contract zijn de prijs voor een groot deel afhankelijk van je wensen. Hoeveel minuten bel je per maand? Wat is de internetsnelheid waarmee je graag wilt op het internet te surfen en wil je een contract dat per maand opzegbaar is? Dit zijn een aantal voorbeeldvragen die bepalen welk abonnement je het voordeligste kan afsluiten. Wil je alleen televisie in je abonnement zonder bellen, bestel dan internet en tv. Met een alles in 1 krijg je alle contracten in je pakket.

Is glasvezel op jouw adres beschikbaar? Doe nu de gratis postcodecheck: