Kabel: Alles In Een Tv Internet Telefoon

Op bovenstaande vraag kunnen we kort antwoord: ja, vaak wel. Het kan vaak lonend zijn om een alles-in-één-pakket af te sluiten. Een aanbieder is daar namelijk erg blij mee; hij kan zowel internet als telefonie en/of televisie aan je leveren. De verzekeraars hebben hier vanzelfsprekend een groot belang bij en daardoor proberen ze je te overtuigen door middel van slimme acties.

Voordelen van alles in 1?

De plussen van een alles in een pakket nog een maal kort samengevat. 3 gebundelde diensten, ernaast wel drie in een pakket genoemd van slechts een aanbieder. Geen twee of 3 allerhande contracten maar van een enkele. Deze vertelt alles voor je, de overstapservice, de zonder kosten installatiegarantie en daarnaast in het geval van een storing kun je bij hem terecht. Het maandelijkse tarief dat je moet voldoen krijg je in de vorm van een factuur in plaats van drie zelfs met combivoordeel. Dat scheelt weer een hoop tijd en vanzelfsprekend geld dat je voor andere dingen kunt uitgeven. Als laatste geven we je nog een hint mee: staar je niet blind op een kado dat je waarschijnlijk zelf betaalt op het moment dat je een nieuw contract hebt afgesloten. Maak zonder extra kosten gebruik van onze vergelijkingsdienst en bekijk de diverse internet providers, vergelijk en kies het voor jouw best passende alles in één pakket.

Internet en TV abonnementen zijn niet meer weg te denken uit de woonkamer van Nederlandse huishoudens. Veel TV-kijkers combineren een TV en internet pakket om te geld overhouden op de maandelijkse kosten. Een van de pre’s om beide diensten in een pakket af te nemen is dat u een stuk goedkoper uit bent dan op welk moment u de 2 diensten apart afneemt. Ernaast belt u over het algemeen veel met uw smartphone en heeft u geen vaste lijn nodig.

Een ander bijkomend gewin is dat de diensten bij interactieve TV erg uitgebreid zijn geworden. U krijgt dus veel meer TV-genot voor uw geld. Denk hierbij aan Programma Gemist, Begin Gemist, TV kijken op uw tablet, veel zenders in HD-kwaliteit en natuurlijk de beslissing om een programma te pauzeren of juist op te nemen.

Internet en Bellen in één pakket heeft een aantal voordelen. Het grootste voordeel van een internetaansluiting met vaste telefonie is dat je geld kan besparen, omdat alle contracten bij één aanbieder zijn ondergebracht.

Er zijn allerhande  providers beschikbaar met een enkelvoudig contract waarin beiden abonnementen samenkomen. De kosten van een internetabonnement inclusief telefonie is in de meeste gevallen goedkoper, natuurlijk samen met een aanbieding voor nieuwe klanten.

Maak gebruik van de postcodecontrole op deze pagina om een goed beeld te krijgen van alle snelheden en tarieven. Aan de hand van uw adresgegevens is het mogelijk om onafhankelijk alle internet en telefonie abonnementen te vergelijken.

Is kabel op jouw adres beschikbaar? Doe nu de gratis postcodecheck: