Kabel: Tv Abonnementen

Op bovenstaande vraag kunnen we kort antwoord: ja, over het algemeen wel. Het kan meestal lonend zijn om een alles-in-één-pakket af te sluiten. Een aanbieder is daar namelijk erg blij mee; hij kan zowel internet als telefonie en/of televisie aan je leveren. De verzekeraars hebben hier zeker een groot belang bij en daardoor proberen ze je te overtuigen door middel van gewenste acties.

Wat zit er in een alles in 1 pakket?

De inhoud van de alles in een pakketten verschilt sterk per provider. Zo levert de ene provider bijvoorbeeld een groter tv-zender pakket, of een een extra zenderpakket. Bij alle internet providers zit in een alles in één abonnement standaard:

  • Internet
  • Televisie
  • Bellen

Alleen KPN steekt haar alles in één pakketten in een geheel ander jasje, met meer vrijheid. Zo hoef je met KPN Hussel alleen gewoon internet aan te schaffen bij een alles in een pakket, de nieuwe twee pakket zaken vul je helemaal zelf naar wens in. Daarbij heb je de keuze uit een aantal opties en kun je wellicht wel kiezen in plaats van vaste telefonie mobiel bellen bestellen bij KPN, of aan gaat voor ‘entertainment mogelijkheden die je graag laat zien of beluisterd, zoals Spotify of Film1.

In zekere gevallen wordt er gebruik gemaakt van een satellietschotel of een digitale antenne (Digitenne). Bij het bestellen van een pakket is het een mogelijkheid om een HD-contract af te sluiten. Dat betekent dat je de digitale beelden kunt bekijken met een HD-kwaliteit (High Definition). Om hiervan te kunnen profiteren is een toestel noodzakelijk dat geschikt is voor HD (HDTV) en een HD-receiver. Hierover kunnen de verschillende aanbieders je informeren.

Internet en vast bellen combineren in één abonnement is slim. U bespaart ook direct enkele geld als u beide contracten bij één aanbieder onderbrengt in plaats van de 2 abonnementen apart aan te schaffen bij uiteenlopende aanbieders.

Het grootste gedeelte van de Nederlandse particulieren maakt inmiddels gebruik van internet bellen. Bellen via het internet is namelijk heel goedkoop en makkelijk. Als u meer dan enkele keren naar het buitenland telefoneert is digitaal bellen helemaal 1 uitstekende keuze.

Is kabel op jouw adres beschikbaar? Doe nu de gratis postcodecheck: