Kabel: Tv En Internet Vergelijken

Op bovenstaande vraag kunnen we kort antwoord: ja, in de regel wel. Het kan vaak lonend zijn om een alles-in-één-pakket af te sluiten. Een aanbieder is daar namelijk erg blij mee; hij kan zowel internet als telefonie en/of televisie aan je leveren. De verzekeringsmaatschappijen hebben hier allicht een groot belang bij en hierdoor proberen ze je te overtuigen door middel van gewenste acties.

De voordelen van alles-in-1

In principe heeft het nemen van een alles-in-1 pakket twee voordelen.

Als eerste is het pakket vaak goedkoper omdat de meeste telecomaanbieders alle 3 de diensten aanbieden. In plaats van dat je één dienst afneemt, hebben de providers natuurlijk liever dat je alle 3 de abonnementen van ze afneemt. Daarom zijn ze bereid korting te geven op alles-in-1 pakketten.

Ten 2de valt de service bij een alles-in-1 abonnement onder één aanbieder. Dit is gemakkelijker met contact opnemen wanneer er problemen zijn. Zo hoef je niet partij A te bellen voor problemen met vaste telefonie en partij B voor problemen met het internet.

Heeft u het beste internet en TV pakket gevonden en heeft u de bestelling afgerond? Dan verwerkt onze klantenservice uw TV en internet aanvraag subiet bij de betreffende aanbieder. Na het afronden van de bestelling heeft u veertien dagen bedenktijd. Binnen deze twee weken kunt u uw internet en TV aanvraag dus gratis via ons annuleren. Het is ook een optie om bij een aantal internet en TV aanbieders gebruik te maken van de zogenaamde versnelde levering. Met deze gratis extra service is het een optie om de bedenktijd te schrappen, hierdoor wordt het internet contract sneller dan normaal geleverd.

Een gewin van internet en TV in één pakket is dat je een stuk voordeliger uit bent door beide diensten te combineren. Daarbij biedt een internetpakket inclusief televisie de optie om digitale TV af te nemen. Tot enkele jaren geleden keken we massaal analoge TV via de kabel. Op het moment bezitten continu meer mensen een digitale ontvanger.

Wanneer je kiest voor telefonie en internet is het doorgaans goed mogelijk om gebruik te maken van een aantal extra mogelijkheden. Denk daarbij wellicht wel aan het afsluiten van een maandcontract in plaats van een jaarcontract. Je ontvangt dan iets minder korting op de kosten, maar daar staat wel tegenover dat je de abonnementen enkele maanden uit kunt proberen en het contract zorgeloos vrijwel elke maand kunt opzeggen.

Is kabel op jouw adres beschikbaar? Doe nu de gratis postcodecheck: