Freedom Internet

Wil je weten welke Freedom Internet internetabonnementen beschikbaar zijn op jouw adres? Doe dan de gratis postcodecheck.

Top 3 Abonnementen

Internet TV Bellen FAQ

internet en bellen vergelijken

Een provider heeft natuurlijk alleen zijn eigen abonnementen op de website staan. Op onze website kunt je 11 aanbieders met in totaal meer dan 100 abonnementen vergelijken. Onafhankelijk!

Het is lastig om het precies aan te geven. De levertijd van internet, tv en/of bellen verschilt per regio en per provider. Gemiddeld wordt het binnen 7 dagen opgeleverd. Maar er zijn ook gevallen bekend van 21 dagen levertijd.

Ben je op dit moment zonder abonnement dan ben je snel aangesloten.

Heb je een lopend contract bij een provider, dan moet je de minimale contractduur eerst uitzitten.

Niet veel consumenten weten dat er een wettelijke overstaptermijn is. Deze is 23 dagen en die is in het leven geroepen om de consument die overstapt niet onnodig op dubbele kosten te jagen. Het is dus bescherming van jou!

Jouw internetsnelheid hangt van veel factoren af: het type verbinding, hoe ver je van de centrale zit, wat de provider maximaal geeft. 

Wanneer je een abonnement zoekt kun je in onze internet tv, en bellen prijsvergelijker aangeven wat je voor snelheid wilt.

Nee, je haalt bijna nooit de beloofde snelheid. Het is een ‘maximale’ snelheid en niet een’minimale’ snelheid. 

De meeste providers bieden een 3maanden durende korting op het factuurbedrag. 

Ook  kan het zijn dat je meer producten afneemt en daardoor korting krijgt. Als je onze postcode widget invult vragen we ook waar je energie en telefonie afgesloten hebt. Zo kunnen we eventuele bulkkortingen verrekenen in de resultaten.

Kijk altijd goed bij de resultaten hoe de prijs is opgebouwd en of er kortingen zijn berekend.

100+ Overstappers

Onze websites helpen maandelijks 100-en overstappers bij het maken van de juiste keuze voor internet tv bellen.

11 Merken

Als een van de weinige vergelijkingswebsites van TV, bellen en internet bieden we abonnementen van alle aanbieders.

Overstapservice

Zorgeloos overstappen naar een andere provider is voor ons een voorwaarde om aan onze klanten te bieden. 

Freedom Internet Alles in 1 met internet bellen en TV is al een hele tijd de voordeligste als het gaat om klantenservice en betrouwbaar snel internet. Ze hebben dan ernaast een laag storingspercentage. De Freedom Internet abonnementen zijn er in allerhande varianten, met en zonder glasvezel. Voor welk Freedom Internet TV en bellen abonnement gaat u?

Bent u er al nagenoeg zeker van? En gaat u voor een all-in one, 3 in 1, alles in één of tripe play abonnement van Freedom Internet? Dan wilt u zonder twijfel weten hoe het zit met de inhoud van dit abonnement. aan gaat u voor Freedom Internet alles in 1? Dan zit het wel goed met de kwaliteit, en ook met de inhoud. Om te onderhouden met de internetsnelheid. Deze is bij alle pakketten zeer goed in orde. U kunt rekenen op op zijn minst 50 Mb/s. Er is keuzemogelijkheid uit een koperverbinding of een glasvezelverbinding. Net wat er bij u leverbaar is natuurlijk. Het beste Freedom Internet Alles in 1 abonnement biedt u al een prettige internetsnelheid als u niet al teveel geks doet thuis qua internet met het hele gezin. Maar u kunt ernaast kiezen voor een wat sneller internetpakket natuurlijk. In dat geval kiest u soms wel. Bij de snellere pakketten lopen de maandelijkse maandprijs natuurlijk ook wat hoger op, maar u verdient daar wel een fors snellere internetverbinding voor terug.

Maar in het Freedom Internet Alles in 1 pakket, gaat het niet enkel om het internet, want het is niet voor niks een alles in één pakket. Het gaat ernaast om Freedom Internet TV. En bij Freedom Internet televisie zit u binnenshuis en buitenshuis goed. U krijgt om te onderhouden voldoende keus qua zenders: 80+ hd-zenders waarvan het merendeel in HD-kwaliteit. En vanzelfsprekend krijgt u ook toegang tot 100 radiozenders. Heeft u bij ons nog niet voldoende aan? Dan kunt u kiezen voor te hoog zenderpakketten. Denk hierbij aan het Ziggo Sport- of het Film1-pakket. Met het Freedom Internet Premiumpakket ontvangt u ruim 10 zenders bovenop jouw interactieve TV abonnement. Dat zorgt dus voor nog meer kijkplezier. Kijk wel even goed wat u nodig heeft als u misschien wel daarnaast al Netflix, Videoland, Disney Plus of Amazon Prime heeft.

Freedom Internet via glasvezel

Gaat u voor een Freedom Internet alles in abonnement? Dan krijgt u glasvezel internet als het kan. Dat betekent: als er glasvezel internet beschikbaar is op jouw adres, dan ontvangt u glasvezel. En daar vergoedt u niks extra’s voor. Bij Freedom Internet investeren ze continu diverse in het netwerk, zodat u de meest goede verbinding verdient en ernaast de meegroeit met de internetsnelheid. breedband internet wordt steeds sneller, maar glasvezel blijft het snelste. Is het beschikbaar, dan verdient u het. Wilt u bedenken of Freedom Internet glasvezel bij u beschikbaar is? Doe dan de Freedom Internet postcodecheck en u ziet het direct. Vele Freedom Internet glasvezel klanten gingen u voor.

Freedom Internet biedt alle Alles in 1 pakketten aan met glasvezel als dit bij u beschikbaar is. Als er nog geen glasvezel bij u beschikbaar is dan ontvangt u een standaard DSL verbinding. daardoor worden de pakketten van Freedom Internet eenvoudiger en overzichtelijker. Zo profiteert u dus van glasvezel bij Freedom Internet voor dezelfde aankoopbedrag als een standaardverbinding.

Glasvezel zorgt voor betrouwbaar internet met zeer hoge snelheden, een constante snelheid én u kunt net zo op tijd up- als downloaden. De snelheden kunnen oplopen tot wel 1000 Mb/s.

Enkele voordelen van glasvezel bij Freedom Internet zijn:

  • U beschikt over uw eigen kabel
  • je snelheid wordt niet beïnvloed door het internetverbruik van anderen.
  • Met z’n allen op hetzelfde moment online, op vaker dan gemiddeld computers, TV’s en nieuwe apparaten, zonder dat het consequenties heeft voor de snelheid.
  • Optimaal genieten van streaming video on demand via internet. Zoals Netflix, Uitzending Gemist en Disney Plus (niet inbegrepen).
  • Dankzij glasvezel is de beeldkwaliteit van HD en 3D Televisie nu al geweldig, dus dat belooft wat voor de toekomst!
  • Glasvezel is slimmer voor het milieu. De overdracht van beeld, geluid en kennis via glasvezel kost verschillende minder energie dan via het traditionele kopernetwerk.

Freedom Internet en TV

Zoekt u wel een nieuw internetabonnement? En wilt u daar daarnaast wel Televisie bij, maar hoeft vaste telefonie voor in huis niet? Dan is er ook Freedom Internet en TV beschikbaar. Deze Internet TV abonnementen winnen steeds meer aan populariteit omdat meer personen een mobiel abonnement hebben met limietloos belminuten.

Dit zijn de eigenschappen van het TV-pakket van Freedom Internet:

Basis HD (€ 15,95 p.m.) Entertainment HD (€ 21,95 p.m.)
Meer dan 80 tv-zenders Meer dan 110 tv-zenders
Ruim 50 zenders in HD-kwaliteit Ruim 70 zenders in HD-kwaliteit
Standaard ESPN, ESPN 2, 3 & 4 (o.a. Eredivisie voetbal) Standaard ESPN, ESPN 2, 3 & 4 (o.a. Eredivisie voetbal)
Pauzeren, TV Gemist en Begin Gemist inbegrepen Pauzeren, TV Gemist en Begin Gemist inbegrepen
Kijk op je tv, laptop, tablet of telefoon Kijk op je tv, laptop, tablet of telefoon
Kijk waar je wilt (binnen de EU) met de inbegrepen tv app Kijk waar je wilt (binnen de EU) met de inbegrepen tv app
Toegang tot Canal+ Series: de beste Europese series in huis Toegang tot Canal+ Series: de beste Europese series in huis

Waarom kies je ons?

Onze website is volstrekt onafhankelijk bij het samenstelling van de resultatenpagina. We zetten altijd de goedkoopste bovenaan en geven je een Top 3 op basis van Snelheid, Goedkoop en Beste. 

Door middel van handige filters kun je zelf aangeven welke eigenschappen belangrijk zijn en abonnementen die niet hebben wat je zoekt wegfilteren.

Filters

Wat zoek je niet? Zet dat uit in de filters en krijg een goed beeld van je mogelijkheden.

Onafhankelijk

Wij beschermen onze klanten door onafhankelijke resultaten.

Top 3

Inspiratie nodig? Er wordt een Top 3 samengesteld op basis van je postcode.