KPN

Wil je weten welke abonnementen van Online.nl op jouw adres beschikbaar zijn? Doe dan nu de postcodecheck.

Top 3 Abonnementen

Internet TV Bellen FAQ

internet en bellen vergelijken
Waarom moet ik bij jullie bestellen en niet direct bij de provider?

Een provider heeft natuurlijk alleen zijn eigen abonnementen op de website staan. Op onze website kunt je 11 aanbieders met in totaal meer dan 100 abonnementen vergelijken. Onafhankelijk!

Wat is de levertijd van een abonnement?

Het is lastig om het precies aan te geven. De levertijd van internet, tv en/of bellen verschilt per regio en per provider. Gemiddeld wordt het binnen 7 dagen opgeleverd. Maar er zijn ook gevallen bekend van 21 dagen levertijd.

Ben je op dit moment zonder abonnement dan ben je snel aangesloten.

Heb je een lopend contract bij een provider, dan moet je de minimale contractduur eerst uitzitten.

Wat is de wettelijke overstaptermijn?

Niet veel consumenten weten dat er een wettelijke overstaptermijn is. Deze is 23 dagen en die is in het leven geroepen om de consument die overstapt niet onnodig op dubbele kosten te jagen. Het is dus bescherming van jou!

Welke internetsnelheid is er beschikbaar op mijn adres?

Jouw internetsnelheid hangt van veel factoren af: het type verbinding, hoe ver je van de centrale zit, wat de provider maximaal geeft. 

Wanneer je een abonnement zoekt kun je in onze internet tv, en bellen prijsvergelijker aangeven wat je voor snelheid wilt.

Haal ik altijd de beloofde snelheid?

Nee, je haalt bijna nooit de beloofde snelheid. Het is een 'maximale' snelheid en niet een'minimale' snelheid. 

Hoe kan ik korting krijgen op mijn internetabonnement?

De meeste providers bieden een 3maanden durende korting op het factuurbedrag. 

Ook  kan het zijn dat je meer producten afneemt en daardoor korting krijgt. Als je onze postcode widget invult vragen we ook waar je energie en telefonie afgesloten hebt. Zo kunnen we eventuele bulkkortingen verrekenen in de resultaten.

Kijk altijd goed bij de resultaten hoe de prijs is opgebouwd en of er kortingen zijn berekend.

100+ Overstappers

Onze websites helpen maandelijks 100-en overstappers bij het maken van de juiste keuze voor internet tv bellen.

11 Merken

Als een van de weinige vergelijkingswebsites van TV, bellen en internet bieden we abonnementen van alle aanbieders.

Overstapservice

Zorgeloos overstappen naar een andere provider is voor ons een voorwaarde om aan onze klanten te bieden. 

Gaat u voor een Online.nl pakket? Dan verdient u Online.nl internet met KPN kwaliteit. Met de ADSL een optie te maken ontvangt u 24/7 het maximaal haalbare qua internetsnelheid voor een vaste aankoopbedrag per maand. Gaat Online.nl de snelheid verder verbeteren bij u in de buurt? Dan verdient u dat daarnaast automatisch, zonder dat u daar te hoog voor hoeft te betalen. U verdient natuurlijk wel de jaarlijkse prijsverhogingen doorbelast van deze provider.

Online alles in 1

Online is een vrij nieuwe maar betrouwbare aanbieder met een stabiele ADSL verbinding op de markt voor alles in een pakketten. Het bedrijf maakt scherpe aanbiedingen in ruil voor een laag bedrag per maand. Je kunt gebruik maken van een voordelig contract voor televisie, telefonie en internet. Uiteraard heb je ook hier de optie uit meer dan een alles in 1 pakket. Je kunt zelf nakijken waarvan je gebruik wenst te maken en wat je aan maandelijkse kosten wilt betalen. Het kiezen van een alles in 1 pakket van Online is eenvoudig. Kies algemeen dat wat het betere aansluit bij jou portemonnee en jouw wensen.

Online.nl internet en tv heeft allerlei kansen als het gaat om internet en televisie. Gaat u voor ADSL of kiest u voor glasvezel bellen en internet met nog sneller en stabieler internet. Online.nl is hele voordeligste en aantrekkelijke provider als het gaat om internet en TV. Online.nl maakt gebruik van het KPN netwerk, en dat betekent hoge kwaliteit voor een Online.nl prijs.

Online.nl internet TV

Wilt u overstappen naar Online.nl internet en Televisie? Online.nl is sowieso al een aanbieder met een scherpe aankoopbedrag per maand, maar u kunt meer dan een maal genieten van een internet en tv aanbod bij Online.nl. Dat betekent dat u de eerste paar maanden een dubbel korting verdient op uw abonnementskosten. Daarmee kunt u meerdere tientallen euro’s besparen. wellicht ontvangt u er veel meer bij cadeau zoals een kosteloos zenderpakket. Op het betere moment aanmelden kan dus absoluut de moeite waard zijn. In de vergelijker op deze pagina vindt u altijd de meest recente Online.nl aanbieding. De korting is onmiddellijk meegenomen. ook op onze website van Online.nl vindt u altijd de meest recente aanbieding van dit moment.

Heeft u thuis internet en tv aangegaan als twee losse abonnementen? En bij 2 diverse bedrijven? Dat is niet heel erg, maar het kan algemeen en voordeliger. Als u afsluit om de twee abonnementen te samenvoegen in een internet + tv pakket, dan bent u goedkoper uit. daarnaast heeft u maar één helpdesk en ontvangt u slechts één factuur. Dus ernaast die van jou boekhouding wordt er overzichtelijker van.  Online.nl internet, bellen en tv kan hiervoor een prima mogelijkheid zijn. Dit 2 in een keuze biedt interactieve televisie en zeer snel internet combineren aan.

Wilt u weten of Online.nl bij u beschikbaar is met of zonder glasvezel? Dan kunt u dat algemeen even controleren op onze website van Online.nl. Of u vult die van jou postcode en huisnummer in bij de vergelijker. Als resultaat ziet u vervolgens alle providers die er op uw adres een bellen en internet abonnement kunnen leveren. U kunt aan de linkerkant meerdere aanbieders uitvinken als u die per se niet wilt. Is Online.nl internet en tv bij u beschikbaar? U kunt jouw nieuwe twee in een abonnement in sommige algemene stappen online aanvragen.

Bent u overtuigd? U kunt deze internet + tv pakketen heel eenvoudig online afsluiten. U kunt kiezen uit allerhande extra’s. Met een gangbaar vinkje geeft u uw keuzes door voor bijvoorbeeld dubbel tv-pakketten, digitale televisie en te hoog zenderpakketten.

Voordelen Online.nl internet en tv

  • Eén van de de betere bellen en internet pakketten van dit moment
  • gebruikelijk de keus uit 3 zeer complete pakketten
  • ernaast glasvezel mogelijk

 

 

Waarom kies je ons?

Onze website is volstrekt onafhankelijk bij het samenstelling van de resultatenpagina. We zetten altijd de goedkoopste bovenaan en geven je een Top 3 op basis van Snelheid, Goedkoop en Beste. 

Door middel van handige filters kun je zelf aangeven welke eigenschappen belangrijk zijn en abonnementen die niet hebben wat je zoekt wegfilteren.

Filters

Wat zoek je niet? Zet dat uit in de filters en krijg een goed beeld van je mogelijkheden.

Onafhankelijk

Wij beschermen onze klanten door onafhankelijke resultaten.

Top 3

Inspiratie nodig? Er wordt een Top 3 samengesteld op basis van je postcode.