KPN

Wil je weten welke abonnementen van Online.nl op jouw adres beschikbaar zijn? Doe dan nu de postcodecheck.

Top 3 Abonnementen

Internet TV Bellen FAQ

internet en bellen vergelijken

Een provider heeft natuurlijk alleen zijn eigen abonnementen op de website staan. Op onze website kunt je 11 aanbieders met in totaal meer dan 100 abonnementen vergelijken. Onafhankelijk!

Het is lastig om het precies aan te geven. De levertijd van internet, tv en/of bellen verschilt per regio en per provider. Gemiddeld wordt het binnen 7 dagen opgeleverd. Maar er zijn ook gevallen bekend van 21 dagen levertijd.

Ben je op dit moment zonder abonnement dan ben je snel aangesloten.

Heb je een lopend contract bij een provider, dan moet je de minimale contractduur eerst uitzitten.

Niet veel consumenten weten dat er een wettelijke overstaptermijn is. Deze is 23 dagen en die is in het leven geroepen om de consument die overstapt niet onnodig op dubbele kosten te jagen. Het is dus bescherming van jou!

Jouw internetsnelheid hangt van veel factoren af: het type verbinding, hoe ver je van de centrale zit, wat de provider maximaal geeft. 

Wanneer je een abonnement zoekt kun je in onze internet tv, en bellen prijsvergelijker aangeven wat je voor snelheid wilt.

Nee, je haalt bijna nooit de beloofde snelheid. Het is een ‘maximale’ snelheid en niet een’minimale’ snelheid. 

De meeste providers bieden een 3maanden durende korting op het factuurbedrag. 

Ook  kan het zijn dat je meer producten afneemt en daardoor korting krijgt. Als je onze postcode widget invult vragen we ook waar je energie en telefonie afgesloten hebt. Zo kunnen we eventuele bulkkortingen verrekenen in de resultaten.

Kijk altijd goed bij de resultaten hoe de prijs is opgebouwd en of er kortingen zijn berekend.

100+ Overstappers

Onze websites helpen maandelijks 100-en overstappers bij het maken van de juiste keuze voor internet tv bellen.

11 Merken

Als een van de weinige vergelijkingswebsites van TV, bellen en internet bieden we abonnementen van alle aanbieders.

Overstapservice

Zorgeloos overstappen naar een andere provider is voor ons een voorwaarde om aan onze klanten te bieden. 

Als we nog iets verder kijken naar het digitale TV pakket van twee in een Online.nl dan weet u absoluut dat u met Online.nl TV zeer goed geluid en heel mooi beeld in huurhuis haalt. Het interactieve TV abonnement heeft sommige mogelijkheden waar u absoluut erg blij van wordt. Wat te denken van Opnemen en Pauzeren waarmee u maar liefst 100 uur live TV kunt opnemen en op een later moment terug kunt kijken op een moment dat het u goed uitkomt. U kunt de opnames maar liefst een jaar lang bewaren. Maar ernaast eigenschappen zoals TV Gemist en Begin Gemist kunt u gebruiken op de meest populaire TV programma’s.

Online alles in 1

Online is een vrij nieuwe maar betrouwbare provider met een stabiele ADSL verbinding op de markt voor alles in een pakketten. Het bedrijf maakt scherpe aanbiedingen in ruil voor een laag bedrag per maand. Je kunt gebruik maken van een voordelig contract voor televisie, telefonie en internet. Zeker heb je tevens hier de keuzemogelijkheid uit meerdere alles in 1 pakket. Je kunt zelf checken waarvan je gebruik wenst te maken en wat je aan maandelijkse onkosten wilt betalen. Het kiezen van een alles in 1 pakket van Online is gemakkelijk. Kies simpel dat wat het slimste aansluit bij jou portemonnee en jouw wensen.

Dat is nog niet alles, want bij Online.nl Internet TV is er daarnaast nog een TV abonnement dat in de instap al geweldig helemaal is. U kunt namelijk rekenen op meer dan 80 zenders met digitale TV, waarbij het voor de voetballiefhebber helemaal mooi is, want FOX Sports Eredivisie 1, 2 en drie zijn doorsnee onderdeel van die van jou TV abonnement. Dat zit gangbaar bij de maandlasten inbegrepen. Is de gewoon nog niet genoeg voor u? Dan is er volop keuze uit te hoog zenderpakketten. Heeft u deze nog nodig naast een Netflix of Videoland abonnement? Die keuzemogelijkheid is vanzelfsprekend aan u, maar sta er even goed bij stil. Het is zonde als u maandelijks teveel betaalt voor iets wat u niet gebruikt.

Online.nl glasvezel internet TV

Naast Online.nl ADSL internet is er ernaast Online.nl glasvezel internet en TV. Er zijn regelmatig pakketten waarbij de snelheid van het streamen hoger oploopt dan bij ADSL. Met glasvezel is de verbinding stabieler en gaat het uploaden net zo op tijd als het downloaden. Als u aan gaat voor Online.nl glasvezel dan zijn de maandelijkse premie per maand hoger dan bij ADSL, maar u verdient er daarnaast enorm sneller internet voor. Nooit meer traag internet? Kies dan voor glasvezel als het bij u beschikbaar is.

Internet, TV en bellen – alles in 1

Heeft u liever een thuis pakket met vaste telefonie? Kies dan voor Online.nl alles in 1. Dan kunt u daarnaast in huis voor een scherp tarief bellen met uw vaste telefoon. Wilt u internet en TV vergelijken met nieuwe aanbieders? Maak dan gebruik van de controle van de postcode en zie nu gelijk wat er allemaal mogelijk is op jouw eigen locatie of jouw andere adres waar u naartoe gaat verhuizen.

Wilt u wel gaan kiezen voor Online.nl? Maar wilt u nog wel even een vergelijking maken met nieuwe aanbieders? Dat kan. U kunt ze bekijken en vergelijken met onder andere Ziggo, Caiway, Oxxio, T-Mobile, Buget Thuis, Youfone of KPN. Zo vindt u alledaags het beste internet en TV pakket voor bij u thuis.

 

 

Waarom kies je ons?

Onze website is volstrekt onafhankelijk bij het samenstelling van de resultatenpagina. We zetten altijd de goedkoopste bovenaan en geven je een Top 3 op basis van Snelheid, Goedkoop en Beste. 

Door middel van handige filters kun je zelf aangeven welke eigenschappen belangrijk zijn en abonnementen die niet hebben wat je zoekt wegfilteren.

Filters

Wat zoek je niet? Zet dat uit in de filters en krijg een goed beeld van je mogelijkheden.

Onafhankelijk

Wij beschermen onze klanten door onafhankelijke resultaten.

Top 3

Inspiratie nodig? Er wordt een Top 3 samengesteld op basis van je postcode.