T-mobile

Wil je weten of T-mobile internetabonnementen ook op jouw adres beschikbaar zijn? Doe dan nu de gratis postcodecheck.

Top 3 Abonnementen

Internet TV Bellen FAQ

internet en bellen vergelijken

Een provider heeft natuurlijk alleen zijn eigen abonnementen op de website staan. Op onze website kunt je 11 aanbieders met in totaal meer dan 100 abonnementen vergelijken. Onafhankelijk!

Het is lastig om het precies aan te geven. De levertijd van internet, tv en/of bellen verschilt per regio en per provider. Gemiddeld wordt het binnen 7 dagen opgeleverd. Maar er zijn ook gevallen bekend van 21 dagen levertijd.

Ben je op dit moment zonder abonnement dan ben je snel aangesloten.

Heb je een lopend contract bij een provider, dan moet je de minimale contractduur eerst uitzitten.

Niet veel consumenten weten dat er een wettelijke overstaptermijn is. Deze is 23 dagen en die is in het leven geroepen om de consument die overstapt niet onnodig op dubbele kosten te jagen. Het is dus bescherming van jou!

Jouw internetsnelheid hangt van veel factoren af: het type verbinding, hoe ver je van de centrale zit, wat de provider maximaal geeft. 

Wanneer je een abonnement zoekt kun je in onze internet tv, en bellen prijsvergelijker aangeven wat je voor snelheid wilt.

Nee, je haalt bijna nooit de beloofde snelheid. Het is een ‘maximale’ snelheid en niet een’minimale’ snelheid. 

De meeste providers bieden een 3maanden durende korting op het factuurbedrag. 

Ook  kan het zijn dat je meer producten afneemt en daardoor korting krijgt. Als je onze postcode widget invult vragen we ook waar je energie en telefonie afgesloten hebt. Zo kunnen we eventuele bulkkortingen verrekenen in de resultaten.

Kijk altijd goed bij de resultaten hoe de prijs is opgebouwd en of er kortingen zijn berekend.

100+ Overstappers

Onze websites helpen maandelijks 100-en overstappers bij het maken van de juiste keuze voor internet tv bellen.

11 Merken

Als een van de weinige vergelijkingswebsites van TV, bellen en internet bieden we abonnementen van alle aanbieders.

Overstapservice

Zorgeloos overstappen naar een andere provider is voor ons een voorwaarde om aan onze klanten te bieden. 

Met ruim 3,5 miljoen klanten is T-Mobile, onderdeel van Deutsche Telekom, een van de grootste aanbieders van mobiele telefonie. Sinds de fusie van Vodafone en Ziggo leveren ze nu ook internet, tv en bellen. U kunt profiteren van een aantal voordelen als u naast internet, tv, bellen of combinatie ervan ook mobiele telefoondiensten bij T-Mobile afneemt.

Kiest u voor internet van T-Mobile, dan kunt u aangeven voor VDSL of glasvezelinternet. De eerste variant is bijna overal in dit land beschikbaar, maar glasvezelinternet is dat helaas niet. Doet u daarom dag en nacht allereerst onze postcodecheck, dan ziet u vroeg welke functionaliteit er op die van jou adres zijn. VDSL is voordeliger dan glasvezelinternet, maar daarnaast minder stabieler en minder snel. Met name de uploadsnelheid is bij internet via glasvezel onovertroffen, omdat dit gelijk ligt aan de downloadsnelheid.

T-Mobile in huis biedt diverse abonnementen voor het bellen met een vaste telefoonlijn. Zij hebben een laag starttarief en je rekent af per seconde. Je voicemailberichten kun je als geluidsbestand doorsturen naar je e-mailadres. hiermee kun je je berichten beluisteren en bewaren, zonder dat je in hoeft te bellen. Je vertrouwde vaste mobiele nummer kun je simpel houden. T-Mobile bellen bepaalt ook voor niks uw nummerbehoud. Wil je zowel een internetverbinding, tv kijken als vaste telefonie? Kies dan voor een T-Mobile alles-in-1 abonnement.

Wil je een Alles in 1 abonnement van T-Mobile? Dan krijg je alle vrijheid om het abonnement helemaal zelf samenvoegen te stellen. Op die manier ben je er absoluut van dat het pakket goed bij jou past en je nooit teveel betaalt. Wil je uw abonnement aanpassen, dan kan dat. Je geeft ordinair die van jou wijzingen door aan de klantenservice van T-Mobile en binnen een maand wordt je pakket aangepast. Met een Alles in 1 pakket van T-Mobile ben je verzekerd van glasvezel internet tot wel 1000 Mbit/s. De installatie lukt 24/7 en overal in huurhuis heb je een sterk wifi-signaal. Wat de interactie TV gaat krijg je meer dan 64 zenders, waarvan er 45 in HD zijn. Je ontvangt kosteloos Fox Sports een Eredivisie. Kijk je favoriete programma’s op die van jou moment terug en geniet overal van je TV abonnement met TV Anywhere van T-Mobile.

 

T-Mobile alles in 1

Wil je genieten van razendsnel internet met een uitstekend en uitgebreid zenderaanbod. Kies dan voor een alles in 1 van T-Mobile. De eerste 6 maanden ontvang je meestal een super hoge korting.
Een super service en een beter Wifi-bereik

Thuis glasvezel

Voor een razendsnelle internetverbinding kies je voor T-Mobile glasvezel. Met glasvezel internet wordt een maximum snelheid behaald van 1000 M/bits. De down- en upload bij glasvezel is gelijk. T-Mobile in huis glasvezel is handig op het moment dat je vanuit koopwoning werkt, films in 4K resolutie wilt streamen en regelmatig grote bestanden moet uploaden naar de cloud. Het is zeker de moeite waard om voor T-Mobile in huis te aangeven wanneer dit beschikbaar is op je postcode. De snelheid is ontzettend hoger en de extra maandelijkse aankoopbedrag zijn minimaal. Het razendsnelle high-end internet pakket is een must-have voor een groot huishouden waar je met vaker dan 1 keer diegene op hetzelfde moment online bent, onder meer met het streamen van 4K films en online gamen. Doe de postcode check om te nakijken of high-end glasvezel beschikbaar is op uw adres.

Consumenten kunnen kiezen uit maar liefst 3 diverse internetabonnementen. Het verschil zit in de snelheid van het internet. Het goedkooste abonnement zorgt voor een snelheid van maximaal 50 Mbps. Het 2de contract voor 100 Mbps. Voor iedereen die het uiterste uit hun glasvezelverbinding willen halen is het snelste contract een optie. Met dit contract kunnen snelheden tot 500 Mbps behaald worden.

T-Mobile biedt glasvezel in 3 diverse abonnementsvormen. Zodat er voor een ieder een goede snelheid is en je niet te veel betaald.

Glasvezel van T-Mobile staat op een eigen netwerk en is sneller en stabieler dan het algemeen internet. Je kunt daarmee met meer dan een maal apparaten interactief TV kijken. daarnaast is het up- en downloaden van grote bestanden geen ongeval meer. Skypen, gamen, muziek streamen.. en dat allemaal razendsnel en met een top kwaliteit.

Wanneer je kiest voor Glasvezel van T-Mobile, hoef je dit niet zelf te installeren. Dit komt een installatiegarantie voor je doen. En heb je internet, vast bellen en tv van T-Mobile Thuis? Dan doen zij dit daarnaast opnieuw volledig gratis. Er wordt subiet een controle gedaan op het bereik van de WiFi. En naarmate deze niet optimaal blijkt te zijn, krijg je een WiFi-versterker.

Waarom kies je ons?

Onze website is volstrekt onafhankelijk bij het samenstelling van de resultatenpagina. We zetten altijd de goedkoopste bovenaan en geven je een Top 3 op basis van Snelheid, Goedkoop en Beste. 

Door middel van handige filters kun je zelf aangeven welke eigenschappen belangrijk zijn en abonnementen die niet hebben wat je zoekt wegfilteren.

Filters

Wat zoek je niet? Zet dat uit in de filters en krijg een goed beeld van je mogelijkheden.

Onafhankelijk

Wij beschermen onze klanten door onafhankelijke resultaten.

Top 3

Inspiratie nodig? Er wordt een Top 3 samengesteld op basis van je postcode.