XS4ALL

Wil je weten welke XS4ALL internetabonnementen beschikbaar zijn op jouw adres? Doe dan de gratis postcodecheck.

Top 3 Abonnementen

Internet TV Bellen FAQ

internet en bellen vergelijken
Waarom moet ik bij jullie bestellen en niet direct bij de provider?

Een provider heeft natuurlijk alleen zijn eigen abonnementen op de website staan. Op onze website kunt je 11 aanbieders met in totaal meer dan 100 abonnementen vergelijken. Onafhankelijk!

Wat is de levertijd van een abonnement?

Het is lastig om het precies aan te geven. De levertijd van internet, tv en/of bellen verschilt per regio en per provider. Gemiddeld wordt het binnen 7 dagen opgeleverd. Maar er zijn ook gevallen bekend van 21 dagen levertijd.

Ben je op dit moment zonder abonnement dan ben je snel aangesloten.

Heb je een lopend contract bij een provider, dan moet je de minimale contractduur eerst uitzitten.

Wat is de wettelijke overstaptermijn?

Niet veel consumenten weten dat er een wettelijke overstaptermijn is. Deze is 23 dagen en die is in het leven geroepen om de consument die overstapt niet onnodig op dubbele kosten te jagen. Het is dus bescherming van jou!

Welke internetsnelheid is er beschikbaar op mijn adres?

Jouw internetsnelheid hangt van veel factoren af: het type verbinding, hoe ver je van de centrale zit, wat de provider maximaal geeft. 

Wanneer je een abonnement zoekt kun je in onze internet tv, en bellen prijsvergelijker aangeven wat je voor snelheid wilt.

Haal ik altijd de beloofde snelheid?

Nee, je haalt bijna nooit de beloofde snelheid. Het is een 'maximale' snelheid en niet een'minimale' snelheid. 

Hoe kan ik korting krijgen op mijn internetabonnement?

De meeste providers bieden een 3maanden durende korting op het factuurbedrag. 

Ook  kan het zijn dat je meer producten afneemt en daardoor korting krijgt. Als je onze postcode widget invult vragen we ook waar je energie en telefonie afgesloten hebt. Zo kunnen we eventuele bulkkortingen verrekenen in de resultaten.

Kijk altijd goed bij de resultaten hoe de prijs is opgebouwd en of er kortingen zijn berekend.

100+ Overstappers

Onze websites helpen maandelijks 100-en overstappers bij het maken van de juiste keuze voor internet tv bellen.

11 Merken

Als een van de weinige vergelijkingswebsites van TV, bellen en internet bieden we abonnementen van alle aanbieders.

Overstapservice

Zorgeloos overstappen naar een andere provider is voor ons een voorwaarde om aan onze klanten te bieden. 

XS4ALL Alles in 1 met internet bellen en TV is al een hele tijd de goedkooste als het gaat om klantenservice en zeer stabiel vroeg internet. Ze hebben dan ook het laagste storingspercentage. De XS4ALL abonnementen zijn er in diverse varianten, met en zonder glasvezel. Voor welk XS4ALL internet TV en bellen pakket gaat u?

Bent u er al bijna zeker van? En gaat u voor een all-in one, 3 in 1, alles in één of tripe play pakket van XS4ALL? Dan wilt u gegarandeerd weten hoe het zit met de inhoud van dit abonnement. aan gaat u voor XS4ALL alles in 1? Dan zit het wel goed met de kwaliteit, en ernaast met de inhoud. Om te beginnen met de internetsnelheid. Deze is bij alle pakketten: Pro, Plus, Smart en Compact zeer goed in orde. U kunt rekenen op niet minder dan vijftig Mb/s. Er is optie uit een koperverbinding of een glasvezelverbinding. Net wat er bij u leverbaar is natuurlijk. Het voordeligste XS4ALL Alles in 1 pakket biedt u al een prettige internetsnelheid als u niet al teveel geks doet in huis qua internet met het hele gezin. Maar u kunt ook aangeven voor een wat sneller internetpakket natuurlijk. In dat geval aan gaat u bijvoorbeeld voor XS4ALL Smart, XS4ALL Plus of XS4ALL Pro. Bij de snellere pakketten lopen de maandelijkse aankoopbedrag vanzelfsprekend ernaast wat hoger op, maar u ontvangt daar wel een fors snellere internetverbinding voor terug.

Maar in het XS4ALL Alles in 1 pakket, gaat het niet alleen om het internet, want het is niet voor niks een alles in één pakket. Het gaat ernaast om XS4ALL TV. En bij XS4ALL televisie zit u binnenshuis en buitenshuis goed. U krijgt om te onderhouden voldoende keuze qua zenders: 60 hd-zenders waarvan het leeuwendeel in HD-kwaliteit. En natuurlijk ontvangt u ook toegang tot 100 radiozenders. Heeft u hier nog niet voldoende aan? Dan kunt u aangeven voor te veel zenderpakketten. Denk hierbij aan het Kidspakket, Turks pakket, Duits pakket, Hindi pakket, Erotiek pakket, FOX Sports, Ziggo Sport compleet of het XS4ALL Pluspakket. Met het XS4ALL Pluspakket verdient u ruim 35 zenders te veel bovenop uw digitale TV abonnement. Dat zorgt dus voor extra kijkplezier. Kijk wel even goed wat u nodig heeft als u onder meer daarnaast al Netflix, Videoland, Disney Plus of Amazon Prime heeft.

XS4ALL glasvezel

Gaat u voor een XS4ALL alles in abonnement? Dan krijgt u glasvezel internet als het kan. Dat betekent: als er glasvezel internet beschikbaar is op uw adres, dan verdient u glasvezel. En daar betaalt u niks extra’s voor. Bij XS4ALL investeren ze continu verschillende in het netwerk, zodat u de meest snelle verbinding krijgt en ernaast de meegroeit met de internetsnelheid. alles-in-1 internet wordt steeds sneller, maar glasvezel blijft het snelste. Is het beschikbaar, dan ontvangt u het. Wilt u bedenken of XS4ALL glasvezel bij u beschikbaar is? Doe dan de XS4ALL postcodecheck en u ziet het direct. Vele XS4ALL glasvezel klanten gingen u voor.

XS4ALL biedt alle Alles in 1 pakketten aan met glasvezel als dit bij u beschikbaar is. Als er nog geen glasvezel bij u beschikbaar is dan ontvangt u een algemene DSL verbinding. daardoor worden de pakketten van XS4ALL gemakkelijker en overzichtelijker. Zo profiteert u dus van glasvezel bij XS4ALL voor dezelfde prijs als een standaardverbinding.

Glasvezel zorgt voor zeer stabiel internet met zeer hoge snelheden, een constante snelheid én u kunt net zo op tijd up- als downloaden. De snelheden kunnen oplopen tot wel 500 Mb/s.

Enkele plussen van glasvezel bij XS4ALL zijn:

  • U beschikt over die van jou eigen kabel. uw snelheid is gegarandeerd, ook bij ‘spitsuren’.
  • jouw snelheid wordt niet beïnvloed door het internetverbruik van anderen.
  • Met z’n allen tegelijk online, op vaker dan 1 keer computers, TV’s en andere apparaten, zonder dat het consequenties heeft voor de snelheid.
  • Optimaal genieten van streaming video on demand via internet. Zoals Netflix, Uitzending Gemist en WappZapp.
  • De courante snelheid van 500 Megabit per seconde is nog ‘niets’ als u bedenkt dat dit kan groeien tot 31 Terabit per seconde.
  • Dankzij glasvezel is de beeldkwaliteit van HD en 3D Televisie nu al geweldig, dus dat belooft wat voor de toekomst!
  • Glasvezel is beter voor het milieu. De overdracht van beeld, geluid en informatie via glasvezel kost enkele minder energie dan via het bekende kopernetwerk.

De Alles in 1 pakketten van XS4ALL zijn uit te breiden met extra’s zoals: ServicePlus, zodat u dag en nacht online bent, daarnaast als er een storing is.

XS4ALL internet en TV

Zoekt u wel een nieuw internetabonnement? En wilt u daar daarnaast wel Televisie bij, maar hoeft vaste telefonie voor in huis niet? Dan is er ook XS4ALL internet en TV beschikbaar. Deze Internet TV abonnementen winnen steeds meer aan populariteit omdat meer een ieder een mobiel abonnement hebben met zonder beperkingen belminuten. Is zowel televisie als bellen niet nodig? Kies dan voor een XS4ALL internet only abonnement (met of zonder glasvezel)

Waarom kies je ons?

Onze website is volstrekt onafhankelijk bij het samenstelling van de resultatenpagina. We zetten altijd de goedkoopste bovenaan en geven je een Top 3 op basis van Snelheid, Goedkoop en Beste. 

Door middel van handige filters kun je zelf aangeven welke eigenschappen belangrijk zijn en abonnementen die niet hebben wat je zoekt wegfilteren.

Filters

Wat zoek je niet? Zet dat uit in de filters en krijg een goed beeld van je mogelijkheden.

Onafhankelijk

Wij beschermen onze klanten door onafhankelijke resultaten.

Top 3

Inspiratie nodig? Er wordt een Top 3 samengesteld op basis van je postcode.