Youfone

Wil je weten of de internetabonnementen van Youfone op jouw adres beschikbaar zijn? Doe dan nu de gratis postcodecheck.

Top 3 Abonnementen

Internet TV Bellen FAQ

internet en bellen vergelijken
Waarom moet ik bij jullie bestellen en niet direct bij de provider?

Een provider heeft natuurlijk alleen zijn eigen abonnementen op de website staan. Op onze website kunt je 11 aanbieders met in totaal meer dan 100 abonnementen vergelijken. Onafhankelijk!

Wat is de levertijd van een abonnement?

Het is lastig om het precies aan te geven. De levertijd van internet, tv en/of bellen verschilt per regio en per provider. Gemiddeld wordt het binnen 7 dagen opgeleverd. Maar er zijn ook gevallen bekend van 21 dagen levertijd.

Ben je op dit moment zonder abonnement dan ben je snel aangesloten.

Heb je een lopend contract bij een provider, dan moet je de minimale contractduur eerst uitzitten.

Wat is de wettelijke overstaptermijn?

Niet veel consumenten weten dat er een wettelijke overstaptermijn is. Deze is 23 dagen en die is in het leven geroepen om de consument die overstapt niet onnodig op dubbele kosten te jagen. Het is dus bescherming van jou!

Welke internetsnelheid is er beschikbaar op mijn adres?

Jouw internetsnelheid hangt van veel factoren af: het type verbinding, hoe ver je van de centrale zit, wat de provider maximaal geeft. 

Wanneer je een abonnement zoekt kun je in onze internet tv, en bellen prijsvergelijker aangeven wat je voor snelheid wilt.

Haal ik altijd de beloofde snelheid?

Nee, je haalt bijna nooit de beloofde snelheid. Het is een 'maximale' snelheid en niet een'minimale' snelheid. 

Hoe kan ik korting krijgen op mijn internetabonnement?

De meeste providers bieden een 3maanden durende korting op het factuurbedrag. 

Ook  kan het zijn dat je meer producten afneemt en daardoor korting krijgt. Als je onze postcode widget invult vragen we ook waar je energie en telefonie afgesloten hebt. Zo kunnen we eventuele bulkkortingen verrekenen in de resultaten.

Kijk altijd goed bij de resultaten hoe de prijs is opgebouwd en of er kortingen zijn berekend.

100+ Overstappers

Onze websites helpen maandelijks 100-en overstappers bij het maken van de juiste keuze voor internet tv bellen.

11 Merken

Als een van de weinige vergelijkingswebsites van TV, bellen en internet bieden we abonnementen van alle aanbieders.

Overstapservice

Zorgeloos overstappen naar een andere provider is voor ons een voorwaarde om aan onze klanten te bieden. 

Youfone biedt u diverse in huis abonnementen, waaronder het Youfone internet en tv abonnement. Dit is het uitstekende contract als u geen vaste telefonie benodigd omdat u als je wilt al een heel voordelig Youfone sim only contract heeft. U kunt  bij Youfone dan ook aangeven uit een 2 in een pakket, oftewel een Youfone internet TV pakket.

Youfone internet en televisie

Het 2 in een abonnement (ook wel dual play genoemd) van Youfone internet en tv wordt in de onderstaande tabel verder bekeken. Ze kennen bij Youfone internet TV eigenlijk een basispakket wat u verder kunt aankleden met allerhande extra’s.

Overweegt u om te kiezen voor een Youfone twee in een pakket? Dan is het zeer verstandig om eerst even te kijken naar de precieze inhoud van dit abonnement. Als u afsluit voor een Youfone abonnement, dan krijgt u eigenlijk een KPN kwaliteit voor een Youfone premieprijs per maand. Youfone heeft natuurlijk geen eigen netwerk en maakt hiervoor gebruik van het KPN netwerk. Dat houdt in dat u kunt rekenen op een uitstekende kwaliteit als het gaat om internet en TV.

Het maakt bij Youfone niet uit welke snelheid van het streamen er bij u leverbaar is. Als u gaat voor een DSL contract dan leveren ze alledaags de maximaal haalbare snelheid. Deze begint bij 50 Mb/s en kan oplopen tot meer dan 100 Mb/s. een prettige internetsnelheid voor bij u thuis. Het maakt niet uit of die van jou huishouden uit een persoon bestaat of uit meerdere malen personen. Met Youfone internet thuis kunt u rekenen op kwalitatief goed internet, zodat de kans op een trage verbinding klein is. Wilt u nog sneller internet? Dan is er ook Youfone glasvezel mogelijk als dit bij u in huis leverbaar is. hier komt u snel achter door de postcodecheck in te vullen.

Maar dat is niet alles bij het Youfone abonnement, bij het Youfone simpel pakket zit daarnaast een uitgebreid zenderpakket voor de televisie. U ontvangt ruim 40 zenders tot die van jou beschikking waarvan meer dan 25 in HD-kwaliteit. En voor de voetballiefhebbers is Youfone TV helemaal perfect, want u krijgt zonder extra kosten FOX Sports een in het basispakket. hiermee hoeft u geen wedstrijd te missen van de grotere clubs in Nederland.

Youfone vergelijken

Wilt u Youfone vergelijken? zoekt u een review? Dat kunnen we ons goed voorstellen. Vele diegene gingen u voor en maakten gebruik van de postcode check waarin ze het Youfone internet TV abonnement bekijken en vergelijken met de andere aanbieders in ons land, zoals: NLE, T-Mobile, KPN, Oxxio, Ziggo. In een paar tellen is dit al te doen. U vult jouw postcode en huisnummer in en de vergelijker doet de rest. De laagste prijs vindt u onmiddellijk bovenaan in de resultaten. Hierin is ernaast al rekening gehouden met de meest recente acties en aanbiedingen. Zo weet u zeker dat u naar de juiste prijzen kijkt. Twijfelt u nog? Dan kunt u altijd nog even zoeken naar de Youfone beoordelingen van mensen die u voor gingen.

Heeft u al een Youfone keuze maar wilt u wel een aanpassing doorgeven? Dat kunt u doen door Youfone inloggen in de MyYoufone omgeving. U kunt dan andere zenders aangeven voor uw Mix5 pakket. Maar ernaast die van jou Youfone abonnement annuleren is mogelijk in de mijn omgeving.

Youfone is op diverse plekken in ons land leverbaar. Dit komt omdat ze gebruik maken van het betrouwbare KPN netwerk. Wilt u natuurlijk bedenken of ze ernaast op die van jou locatie leveren? Dan kunt u dit controleren op de site van Youfone.

Youfone internet en bellen aansluiten

Heeft u aangegaan voor Youfone TV en internet? Dan is de aansluiting niet ingewikkeld. U kunt dit zelf doen met wellicht wel wat bijstand van de klantenservice op afstand. Ziet u dat niet zitten? Geen paniek, u kunt daarnaast gebruikelijk aangeven voor een monteur. Die gaat dan pas weg als alles het doet zoals het hoort.

Waarom kies je ons?

Onze website is volstrekt onafhankelijk bij het samenstelling van de resultatenpagina. We zetten altijd de goedkoopste bovenaan en geven je een Top 3 op basis van Snelheid, Goedkoop en Beste. 

Door middel van handige filters kun je zelf aangeven welke eigenschappen belangrijk zijn en abonnementen die niet hebben wat je zoekt wegfilteren.

Filters

Wat zoek je niet? Zet dat uit in de filters en krijg een goed beeld van je mogelijkheden.

Onafhankelijk

Wij beschermen onze klanten door onafhankelijke resultaten.

Top 3

Inspiratie nodig? Er wordt een Top 3 samengesteld op basis van je postcode.