Youfone

Wil je weten of de internetabonnementen van Youfone op jouw adres beschikbaar zijn? Doe dan nu de gratis postcodecheck.

Top 3 Abonnementen

Internet TV Bellen FAQ

internet en bellen vergelijken

Een provider heeft natuurlijk alleen zijn eigen abonnementen op de website staan. Op onze website kunt je 11 aanbieders met in totaal meer dan 100 abonnementen vergelijken. Onafhankelijk!

Het is lastig om het precies aan te geven. De levertijd van internet, tv en/of bellen verschilt per regio en per provider. Gemiddeld wordt het binnen 7 dagen opgeleverd. Maar er zijn ook gevallen bekend van 21 dagen levertijd.

Ben je op dit moment zonder abonnement dan ben je snel aangesloten.

Heb je een lopend contract bij een provider, dan moet je de minimale contractduur eerst uitzitten.

Niet veel consumenten weten dat er een wettelijke overstaptermijn is. Deze is 23 dagen en die is in het leven geroepen om de consument die overstapt niet onnodig op dubbele kosten te jagen. Het is dus bescherming van jou!

Jouw internetsnelheid hangt van veel factoren af: het type verbinding, hoe ver je van de centrale zit, wat de provider maximaal geeft. 

Wanneer je een abonnement zoekt kun je in onze internet tv, en bellen prijsvergelijker aangeven wat je voor snelheid wilt.

Nee, je haalt bijna nooit de beloofde snelheid. Het is een ‘maximale’ snelheid en niet een’minimale’ snelheid. 

De meeste providers bieden een 3maanden durende korting op het factuurbedrag. 

Ook  kan het zijn dat je meer producten afneemt en daardoor korting krijgt. Als je onze postcode widget invult vragen we ook waar je energie en telefonie afgesloten hebt. Zo kunnen we eventuele bulkkortingen verrekenen in de resultaten.

Kijk altijd goed bij de resultaten hoe de prijs is opgebouwd en of er kortingen zijn berekend.

100+ Overstappers

Onze websites helpen maandelijks 100-en overstappers bij het maken van de juiste keuze voor internet tv bellen.

11 Merken

Als een van de weinige vergelijkingswebsites van TV, bellen en internet bieden we abonnementen van alle aanbieders.

Overstapservice

Zorgeloos overstappen naar een andere provider is voor ons een voorwaarde om aan onze klanten te bieden. 

Youfone biedt u allerlei in huis abonnementen, waaronder het Youfone internet en bellen abonnement. Dit is het goede abonnement als u geen vaste telefonie nodig heeft omdat u bijvoorbeeld al een heel voordelig Youfone sim only abonnement heeft. U kunt  bij Youfone dan ook kiezen uit een 2 in een pakket, oftewel een Youfone internet TV pakket.

Youfone TV

Met Youfone TV ontvangt u standaard een heel goed TV pakket met de meest belangrijke zenders. Maar dat is niet alles, want u ontvangt zonder kosten FOX Sports een in het basispakket. Is dat niet voldoende? Dan kunt u altijd nog uitbreiden met extra zenderpakketten. Maar dat is ernaast nog niet alles, want u kunt voor niks 7 dagen terugkijken met Programma Gemist. Bent u maar een nihil beetje te laat voor die van jou favoriete programma of film? Dan is er de een keus te maken Begin Gemist zodat u het programma of de films alsnog aanstonds vanaf het begin kunt starten. Zo kunt u toch gelijk nog even afmaken waar u mee bezig was en dan prettig TV gaan kijken. Weet u absoluut dat u het niet gaat halen en dat u het op een later moment wilt terugkijken? Dan kunt u ook gebruik maken van de te kiezen Opnemen. U kunt programma’s opnemen en binnen een maand terugkijken. Wilt u tussendoor even naar het toilet of wordt u gebeld. Met live tv pauzeren mist u geen moment van de TV.

Heeft u naast Netflix nog de behoefte aan meer zenders? Bij Youfone TV kunt u kiezen uit Youfone MIX vijf waarmee u zelf 5 zenders uit het pakket kunt uitkiezen. U kunt deze elke maand wijzigen als u dat wilt. Of u kiest voor het Youfone PlusPakket. U verdient dan in een maal meer dan 40 te veel TV zenders.

Bent u niet dag en nacht thuis als u TV wilt kijken? Zit u in de trein? Bent u op de camping? Bent u op vakantie? Met de Youfone app kunt u dag en nacht en overal online TV kijken. U kunt dit doen op uw smartphone of tablet. Met deze app kijkt u naar meer dan 20 zenders live TV, maar u kunt ernaast gebruik maken van de dubbel eigenschappen zoals Programma’s Terugkijken. En et de TV-gids kunt u nu gelijk zien wat het er allemaal op TV is en kunt u zien wat u zojuist heeft gemist en dat nu gelijk terugkijken. En heeft u het begin net aan gemist? ernaast dan is er hier Begin Gemist wat voor de oplossing gaat zorgen. De Youfone App is ideaal als u onderweg TV wilt kijken.

Gaat u aanmelden naar Youfone internet TV? Dan kunt u meestal wel genieten van een leuke bellen en internet aanbieding. Ze vinden het leuk om u te mogen verwelkomen als nieuwe verzekerde en om die reden kunt u rekenen op een leuke actie. vaak krijgt u korting op de maandelijkse premieprijs van uw abonnement. daarmee kunt u meerdere tientallen euro’s besparen als het even meezit. De meest recente Youfone abonnement vindt u altijd op de Youfone website.

Youfone vergelijken

Wilt u Youfone vergelijken? afsluit u een review? Dat kunnen we ons goed voorstellen. Vele een ieder gingen u voor en maakten gebruik van de postcode check waarin ze het Youfone internet TV abonnement bekijken en vergelijken met de nieuwe providers in ons land, zoals: NLE, T-Mobile, KPN, Oxxio, Ziggo. In een paar tellen is dit al te doen. U vult uw postcode en huisnummer in en de vergelijker doet de rest. De laagste prijs vindt u onmiddellijk bovenaan in de resultaten. Hierin is ook al rekening gehouden met de meest recente acties en aanbiedingen. Zo weet u absoluut dat u naar de juiste prijzen kijkt. Twijfelt u nog? Dan kunt u altijd nog even zoeken naar de Youfone reviews van iedereen die u voor gingen.

Heeft u al een Youfone abonnement maar wilt u wel een wijziging doorgeven? Dat kunt u doen door Youfone inloggen in de MyYoufone omgeving. U kunt dan nieuwe zenders aangeven voor jouw Mix5 pakket. Maar ook die van jou Youfone contract annulatie is mogelijk in de mijn omgeving.

Youfone is op enkele plekken in ons land leverbaar. Dit komt omdat ze gebruik maken van het betrouwbare KPN netwerk. Wilt u natuurlijk bedenken of ze ook op jouw locatie leveren? Dan kunt u dit controleren op de site van Youfone.

Youfone internet en tv aansluiten

Heeft u aangegaan voor Youfone TV en internet? Dan is de aansluiting niet ingewikkeld. U kunt dit zelf doen met logischerwijs wat hulp van de klantenservice op afstand. Ziet u dat niet zitten? Geen paniek, u kunt ook standaard kiezen voor een monteur. Die gaat dan pas weg als alles het doet zoals het hoort.

Waarom kies je ons?

Onze website is volstrekt onafhankelijk bij het samenstelling van de resultatenpagina. We zetten altijd de goedkoopste bovenaan en geven je een Top 3 op basis van Snelheid, Goedkoop en Beste. 

Door middel van handige filters kun je zelf aangeven welke eigenschappen belangrijk zijn en abonnementen die niet hebben wat je zoekt wegfilteren.

Filters

Wat zoek je niet? Zet dat uit in de filters en krijg een goed beeld van je mogelijkheden.

Onafhankelijk

Wij beschermen onze klanten door onafhankelijke resultaten.

Top 3

Inspiratie nodig? Er wordt een Top 3 samengesteld op basis van je postcode.